Skip to main content

I delstaten Hawaii kan du besöka den vilande vulkanen Haleakala National Park, som har ökenstigar, bambuskogar och vattenfall. Du kan också se den utrotningshotade hawaiigåsen, den officiella statliga fågeln. Denna park får du inte missa, eftersom du kan klättra upp på toppen av den vilande vulkanen och bevittna en soluppgång som inte är den här världen. Läs vidare för att upptäcka några av de bästa platserna att besöka i staten.

Skulpturfallen

Sculpture Falls är ett simhål i Austin-området utanför Mopac, nära Escarpment Blvd. Detta naturliga simhål är ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Det är en del av Barton Creek Greenbelt och ligger 2,5 miles från ingången till Greenbelt-leden. Sculpture Falls är evigt coolt och ger ett bra träningspass. Om du vill komma bort från stadsvärmen är Sculpture Falls den perfekta platsen.

Skulpturträdgårdar

Skulpturträdgårdar är bra ställen att hitta inspiration till ditt eget arbete. Du kan undersöka skulptur från alla vinklar och upptäcka de egenskaper som gör den speciell. Du kan använda dessa egenskaper för att bedöma ditt eget arbete. Skulpturverk möjliggör också oändlig tolkning. Så gå ut och utforska! Och gå på en skulpturturné! Och glöm inte att ta många bilder! Dessa trädgårdar kommer säkerligen att imponera!

Givens Park

Givens Park ligger på 3811 E. 12th Street. Det är en av Austins äldsta parker och har många idrottsplatser för hela familjen att njuta av. Givens Recreation Centre erbjuder också en pool och träningspass. Ingen alkohol är tillåten inne i parken, och det är en familjevänlig park med massor av aktiviteter för barn att njuta av. Givens Park är den perfekta platsen för dig och din familj att njuta av en dag ute i Austin.

Richmond Park

Richmond, den största av Londons åtta kungliga parker, är känt för sin hjortbestånd. Det ståtar med över två tusen tunnland grönt, skogsdammar och en sjö som rinner genom parken. En höjdpunkt i parken är Isabella Plantation, en prydnadsskogsträdgård med femton olika sorter av lövfällande azalea, inklusive en mängd olika hybrider. Det är en idyllisk miljö, med massor av vilda djur.

Wiens Volksgarten

Ett populärt turistmål i staden Österrike, Wiens Volksgarten är en av de äldsta parkerna i världen. Det ligger på Hofburg Palace, som anses vara ett viktigt område för turister. Det är också en av de vackraste platserna i Wien, och är en favorit bland både lokalbefolkningen och turister. Volksgarten öppnades officiellt för allmänheten 1820 e.Kr. Besökare kan ta en picknick i parken eller bara koppla av med en bok på en av de många bänkarna.

Hawaii Volcanoes National Park

Denna park är en av de mest otroliga platserna på jorden. Den är så stor att den nästan är lika stor som ön Oahu! Och det är hem för två av världens mest aktiva vulkaner. Både vandrare och naturälskare kommer att hitta en helt ny nivå av äventyr här. Parken erbjuder en mängd olika vandringar och andra aktiviteter för att hålla besökarna sysselsatta.

Regents Park Zoo

Regents Park Zoo är en Londons turistattraktion som kombinerar historia och modernitet. Det är den äldsta vetenskapliga djurparken i världen, som öppnades första gången den 27 april 1828. Djurparken var ursprungligen avsedd för vetenskaplig forskning, med djuren överförda från Tower of Londons menageri någon gång runt 1831 eller 1832. Efter att det öppnats för allmänheten, Regent’s Park Zoo har varit en populär plats för besökare i mer än hundra år.